Onze diensten

Diensten

U zoekt een installateur in de regio Zuidplas? Met meer dan 30 jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek ontzorgen en leveren wij onze diensten in de regio Zuidplas en daaromheen. Dit doen wij voor particuliere markt en industriële sector. Markus Techniek is allround installateur. Dit betekend dat wij vakbekwaam zijn als elektricien en loodgieter, voor verwarming en ventilatie.

Onderstaand vind u een overzicht van de diensten die we u aan kunnen bieden. Dit doen wij in ons bedieningsgebied Zevenhuizen, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en de gemeenten daar omheen. Staat de gewenste dienst er niet bij? Neem gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen we u tóch helpen of adviseren.

Markus Techniek werkt volgens de VGM checklist (VCA) dat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Wij zijn elektrotechnisch erkend door InstallQ en aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland.  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor prijsopgave of advies. Wij staan u graag te woord.

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.