Betalingsmogelijkheden

Markus Techniek probeert zoveel mogelijk papierloos te werken omwille van natuur en milieu. Om deze reden sturen wij onze klanten de factuur zoveel mogelijk per email. Dit werkt sneller en efficiënter. Mocht het ontvangen van email, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk zijn dan kunnen wij als u dat wenst altijd nog een gedrukt exemplaar toe laten komen. Markus Techniek drukt zijn documenten af op 60 grams papier in plaats van het gebruikelijke 80 grams. Dit geeft nog eens een papierbesparing van 25% en draagt bij aan een beter milieu.

Betalingsmogelijkheden bij Markus Techniek;

Tikkie / iDEAL
Makkelijk betalen door te klikken op de betaallink die in onze email met uw factuur toegezonden wordt. Eenvoudig online betalen via uw eigen vertrouwde betaalomgeving.

Bankoverschrijving
Factuurbedrag overmaken zoals u dit gewend bent in uw eigen betaalomgeving door vermelding van factuurbedrag en betalingskenmerk.

Pin
Als ten tijde van bezoek en op moment van afronding werkzaamheden al bekend is wat de kosten zijn kan er ter plekke betaald worden per PIN, veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons tevens contactloos. Wij accepteren onderstaande betaalkaarten maar ook Apple pay (ING) en Android Pay.

Betaalmethoden pin

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.