Contact informatie

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Markus Techniek, met meer dan 20 jaar ervaring in de Techniek! 52.012975, 4.584012

U kunt contact opnemen met Markus Techniek via onderstaande gegevens of via het online contact formulier.

Post adres:


Markus Techniek
Rozenstraat 73
2761GL Zevenhuizen (Zuidplas)
Nederland

Email: info@markustechniek.nl
Telefoon: 06-118 0 1818

 

Bedrijfsgegevens:


Markus Techniek is ingeschreven in het Handelsregister van Rotterdam. Uitvoeriger bedrijfsinformatie vindt u hier op de website van de Kamer van Koophandel.
Op alle diensten en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kamer van Koophandel te Rotterdam 61938793

 

 

Nieuwe keuken of woning?

Recent uw woning opgeleverd gekregen en moet er nog veel gebeuren in huis? Of heeft u zojuist een nieuwe keuken gekocht maar moet er onvoorzien nog een hoop aangepast worden? Voor loodgieters- en elektrotechnische werkzaamheden, CV, ventilatie, domotica en netwerkbekabeling kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Bel, WhatsApp of mail gerust of druk eenvoudigweg op de rode knop.

Belangrijke mededeling omtrent het Corona virus (COVID-19)

Markus Techniek blijft voor zover mogelijk de dienstverlening voortzetten zoals u die u van ons gewend bent. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen in het belang van onze klanten in acht om besmettingsgevaar tot een minimum te beperken.

Alvorens ons servicebezoek zullen wij u ter controle bellen. Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten, benauwdheid en/of koorts) of bent u recent in contact geweest met een Corona patiënt dan vragen wij u nadrukkelijk dit te melden zodat wij uw servicebezoek kunnen verplaatsen naar een nader moment.

Wij wensen u goede gezondheid en veel sterkte toe in deze uitzonderlijke periode van onzekerheid.

Holler Box