• Slider Image

Over ons

De afgelopen 30 jaar ben ik werkzaam geweest als installateur , service- monteur en productspecialist in uiteenlopende branches. Hierbij heb ik mijn ervaring op mogen doen met een verscheidenheid aan producten. Na een plezierige loopbaan en als installateur , service- monteur werkzaamheden te hebben mogen verrichten aan elektrische en fijn-mechanische apparaten als pin-automaten, kopieermachines, medical grade LCD-monitoren, industriële printers, lasers e.a. markeeroplossingen in de automotive en verpakkings-industrie was het tijd voor wat anders…

Door op vroege leeftijd al sterke interesse in elektronica en latere leeftijd de ervaring met elektrotechnische, fijn-mechanische en pneumatische systemen was de stap naar zelfstandig ondernemerschap een voor de hand liggende keuze. December 2014, Markus Techniek, een eigen onderneming was geboren.

30 jaar ervaring in de techniek.

Onze gedrevenheid, passie voor techniek en oog voor perfectie is onze motivatie om de werkzaamheden tot in de puntjes voor u uit te voeren. Volledig naar uw wens uiteraard, want uiteindelijk zijn wij pas tevreden wanneer U dat bent.

Inmiddels hebben we een netwerk opgebouwd waardoor we flexibel zijn in de planning. Tevens kunnen we hierdoor u als klant een volledig pakket van diensten aanbieden. Voor u betekent dat, één contactpersoon voor uw gehele klus, wel zo fijn.

Multidisciplinair, meedenkend en servicegericht.

Overigens ben ik VCA gecertificeerd. Een VCA-diploma toont aan dat men beschikt over voldoende kennis om veilig en milieubewust te kunnen werken in risicovolle omgevingen.

Mijn naam is Jos Markus, mijn bedrijf Markus Techniek. Prettig kennis te maken!

vca_logo

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.