Tarieven

Wij zijn transparant in alles wat we doen, zo ook in onze tarieven. Onze uurtarieven zijn gebaseerd op het rendabel houden van Markus Techniek. Zodat wij u nog jarenlang van dienst kunnen zijn en u voor lange tijd zekerheid heeft dat wij voor u klaar kunnen staan als u ons nodig heeft.

Kleine klussen en storingen

Niet alles kan worden gepland. Het is moeilijk om aan de telefoon een exacte inschatting te maken van de benodigde tijd die nodig is om u te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, klein of groot, tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Houdt u er daarom rekening mee dat wij altijd minimaal 1 uur in rekening brengen.

Prijsindicatie

Als u een prijsindicatie wenst voorafgaande aan de werkzaamheden, dan proberen wij u een zo goed mogelijke prijsindicatie te geven op basis van de beschikbare informatie. Wij zijn zorgvuldig in het berekenen van deze prijsindicatie, maar het is geen vaste prijsafspraak. Ondanks alle inspanningen om tot een goede prijsindicatie te komen, kan het gebeuren dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er meer werkuren nodig zijn voor een correcte oplevering. Ook onze ervaren medewerkers lopen tegen onvoorziene situaties aan en kunnen niet door muren of vloeren heen kijken en om vooraf precies te zien hoe de situatie is.

Werkvoorbereiding en calculatie

U ziet zelf alleen de werkzaamheden die de monteur bij u op locatie komt uitvoeren.  Bij ons op kantoor vinden alle voorbereidende werkzaamheden plaats, vanaf de aanname van de telefoon. Voordat onze monteurs aan de slag kunnen, zijn er al een aantal zaken op kantoor voorbereid. Het bestellen van de juiste producten, het zoeken naar de beste oplossing en het uitwerken hiervan zijn goede voorbeelden van werkvoorbereiding. Het kan ook voorkomen dat er berekeningen, tekeningen of een eventueel lichtplan gemaakt moet worden. Dit alles om u een zo goed mogelijke dienst te kunnen bieden.

Bijdrage in autokosten (voorrijkosten)

Wij voeren onze service- en dienstverlening primaire uit in het centrum van de randstad tussen de drie grote steden Rotterdam, Den Haag en Gouda, de regio Zuidplas. In dit werkgebied hanteren wij een vast voorrijtarief per bezoek. Buiten dit gebied zal reiskosten op basis van kilometervergoeding en reisuren doorberekend worden. €0,39ct p/km + €17,25 per kwartier exclusief BTW.

Ondanks ons zorgvuldige beleid rond ons wagenpark om zo weinig mogelijk kosten te maken en het milieu zo min mogelijk te belasten, ontkomen wij niet aan autokosten. Voor het berekenen van autokosten en kilometervergoeding nemen wij onze vestigingsplaats Zevenhuizen als uitgangspunt.

Uurtarieven en toeslagen 2024

Tijdens normale kantoortijden is ons uurtarief €69,00 per uur exclusief BTW. €83,49 inclusief BTW.

Om ons bezoek rendabel uit te kunnen voeren wordt altijd minimaal één uur in rekening gebracht. Een bezoek van één uur inclusief voorrijkosten komt hiermee op €130,68 inclusief BTW. Elk opvolgend uur is €83,49 inclusief BTW en zal per kwartier worden berekend.

Periode toeslagToeslagpercentage
Weekdag ná 17:00u50%
Zaterdag50%
Zon- en feestdagen100%

Bijdrage autokosten (voorrijkosten)

(binnen straal van 15 km vanuit Zevenhuizen, Zuidplas) € 39,00 excl. BTW € 47,19 incl. BTW

Betalen

Pinnen

Als ten tijde van bezoek en op moment van afronding werkzaamheden al bekend is wat de kosten zijn kan er ter plekke betaald worden per PIN, veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons tevens contactloos. Wij accepteren onderstaande betaalkaarten maar ook Apple Pay en Android Pay.

Tikkie / iDEAL

Makkelijk betalen door te klikken op de betaallink die in onze email met uw factuur toegezonden wordt. Eenvoudig online betalen via uw eigen vertrouwde betaalomgeving.

Bankoverschrijving

Het factuurbedrag overmaken zoals u dit gewend bent in uw eigen betaalomgeving door vermelding van factuurbedrag en betalingskenmerk.

Betaalmethoden pin

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, verlichting, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.