• Slider Image

Service en onderhoud

CV-ketel

Vanaf 1 oktober 2020 mogen enkel installatiemonteurs werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties wanneer zij ook daadwerkelijk beschikken over het Bewijs van Vakmanschap, aantoonbaar middels een vakpaspoort en werken volgens de richtlijnen die daarvoor opgesteld zijn door Techniek Nederland. 

Tot onze spijt mogen wij door aangescherpte eisen geen gasverbrandingstoestellen meer plaatsen, onderhouden of repareren

Per 1 april 2023 is na meerdere malen uitstel de gasketelwet ingegaan. Vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen. Wij werkten al volgens de richtlijnen van de gasketelwet maar door laatste wijziging in de certificerings methoden bleek het voor ons niet rendabel meer hier mee door te gaan.

Wij zijn momenteel op zoek naar een partij die deze taken over kan nemen zodat wij alsnog ons volledig dienstenpakket aan onze klanten aan kunnen blijven bieden.

Voor meer informatie over de regeling VakmanschapCO klik hier.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van technische installaties waaronder uw gasgestookte centrale verwarmingsketel of ventilatie-unit is van essentieel belang. Slijtage en vervuiling zijn een logisch gevolg van gebruik en gaan ten koste van rendement, comfort en levensduur. Los van het toestel zelf is het van belang rookgas- en luchtkanalen periodiek te inspecteren om slijtage en gebreken tijdig te kunnen constateren. Gebreken en mogelijke defecten tijdig onder de aandacht te brengen om juiste werking en veiligheid van bewoners te kunnen waarborgen.

Per slot van rekening staat het comfort en veiligheid van u en uw medebewoners voorop.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Warmtewisselaar

Wij werken niet volgens onderhoudsplan maar u kunt ons contacteren wanneer u onzekerheid heeft over uw installatie of onderhoud ingepland wil hebben op een moment dat u dat schikt.

Bij een eenmalige onderhoudsbeurt komen we bij u langs om uw CV-ketel te controleren op een goede en veilige werking, opnieuw af te stellen waar nodig en onderdelen te vervangen indien wij dit adviseren om een goede en veilige werking te kunnen waarborgen.

Wij hanteren hiervoor het standaard uurtarief en voorrijkosten. Prijzen voor benodigde service- of vervangingsonderdelen worden tijdig met u gecommuniceerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens ons bezoek.

Het is aan te raden om tenminste eens per twee jaar onderhoud uit te laten voeren. Het tarief van een eenmalige onderhoudsbeurt is € 139,-. In dit bedrag zijn de voorrijkosten en 1 arbeidsuur inbegrepen. Eventueel te vervangen toestelonderdelen zijn exclusief. Als de onderhoudsbeurt langer duurt dan 1 uur, door bijvoorbeeld achterstallig onderhoud, dan zijn dit extra bijkomende kosten. Uiteraard worden alle werkzaamheden in overleg met u uitgevoerd.

VakmanschapCO

Neem voor meer informatie op middels WhatsApp of druk op onderstaande knop. 

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, verlichting, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.