Nest Hello videodeurbel

Nest Hello, een veilig gevoel.

Nest Hello

 

Nest Hello was al een tijdje in de VS verkrijgbaar en heeft recent de overstap naar Europa gemaakt. U krijgt een melding op uw smartphone als er iemand bij uw deur staat waarmee u vervolgens een gesprek kunt voeren als u dit wenst.

De Nest Hello-deurbel heeft een camera, microfoon en speaker. De HD-camera heeft HDR om zowel overdag als in het donker heldere beelden te maken van degene die aanbelt. Als er iemand aanbelt, krijgt de eigenaar van de bel een bericht op zijn telefoon.

Dankzij de groothoeklens is de beller van top tot teen te zien. Hij kan dan praten met degene die voor de deur staat, ongeacht of hij zelf thuis is. Wie niet kan praten, kan een opgenomen bericht afspelen, zodat degene voor de deur weet waar hij aan toe is. Nest Hello heeft bovendien gezichtsherkenning en kan zo herkennen of er door een vriend of een vreemdeling wordt aangebeld.

De meeste bel-installaties zijn echter niet zonder aanpassing geschikt voor de Nest Hello waardoor installatie van een installateur aangeraden wordt. Markus Techniek heeft een installatiepakket samengesteld waarmee uw huidige signaalgevers in de woning gewoon kunnen blijven zitten. Dit installatiepakket kunnen wij u aanbieden tegen een concurrerende prijs en betekent voor u een Nest Hello met apprelatief snelle installatie zonder ingrijpende aanpassingen in uw huidige installatie.

Wij verzorgen ook de installatie van overige Nest producten zoals o.a. de Nest zelflerende thermostaat en rook- en koolmonoxidemelders bedraad en onbedraad.

 

 

Bel of email gerust en vraag naar de mogelijkheden,
wij staan u graag te woord.

 

 

Product pagina fabrikant;
https://nest.com/nl/doorbell/nest-hello/overview/

Vereisten voor het gebruik van de Nest app;
https://nest.com/nl/support/article/Learn-more-about-requirements-to-use-the-Nest-app-on-a-phone-tablet-or-computer

Leave A Reply

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, verlichting, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.