Elektricien Nieuwerkerk aan den IJssel

Markus Techniek, uw elektriciën in Nieuwerkerk aan den IJssel.

U zoekt een elektricien in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek niet verder! Met meer dan 30 jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek ontzorgen en leveren wij onze diensten in de regio Zuidplas en daaromheen. Dit doen wij voor particuliere- en kleinzakelijke markt. Markus Techniek is allround installateur. Dit betekend dat wij vakbekwaam zijn als elektricien en loodgieter, voor verwarming, verlichting en ventilatie.

Uw elektricien - aantoonbaar beter!

Een storing aan uw elektrotechnische installatie is erg vervelend en komt vaak op een onverwacht moment. Door meting en analyse van de situatie is de oorzaak vaak snel te achterhalen. Zodra de storing opgespoord is volgt een uitleg over oorzaak en oplossing. Hierop zal na akkoord prijsopgave een kundig herstel volgen. Herstel op een wijze waardoor wij garant kunnen staan voor de geboden oplossing en geleverde producten.

Door aantoonbare kennis en ervaring wordt uw storing hiermee adequaat opgelost. Snel en betrouwbaar, voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Als gevolg van een verbouwing kan het raadzaam zijn uw huidige technische installatie aan een inspectie te onderwerpen. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer. Voor een uitbreiding voor zonnepanelen of een laadstation elektrisch laden van uw voertuig zal in de meeste gevallen ook een aanpassing nodig zijn aan de huidige elektrische installatie.

Mogelijk is de elektrische installatie dusdanig verouderd dat er geen veilige uitbreiding meer plaats kan vinden op uw huidige groepenkast. Zodoende zal in deze gevallen het advies zijn uw groepenkast te herzien of zelfs geheel te vervangen. Op deze manier zal weer voldaan kunnen worden aan de huidig geldende normen en regelgeving. Uiteindelijk geeft een inspectie, herstel of vervanging u een veilig gevoel, voor u en uw gezinsleden. Hierbij kunnen wij tevens een conformiteitsverklaring afgeven die aantoont dat de werkzaamheden uitgevoerd zijn door een erkend elektricien. 

Installatietechniek

Installatietechniek E+W waarbij E staat voor elektrotechniek en de W voor werktuigbouwkundig. Dit zijn de installaties in een gebouw zoals riolering, sanitair en klimaatinstallaties zoals verwarming en ventilatie. Met passie voor het vak geven wij ondersteuning bij het inrichten en in stand houden van deze installaties. Dit gebeurd volgens onze hoge kwaliteitsstandaard en uiteraard veilig, duurzaam en volgens de daarvoor geldende normen.

Erkend elektricien Nieuwerkerk aan den IJssel mét zegelrecht.

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland en erkend door stichting InstallQ. Bovendien bezit Markus Techniek zegelrecht voor het verzorgingsgebied van Stedin en Liander bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar en daarmee een bevestiging dat dit gebeurt door een InstallQ erkend elektrotechnisch installateur.

Direct een monteur bij storing

Neem vandaag nog contact met ons op! Eenvoudig per WhatsApp via bovenstaande link of via het contactformulier welke te vinden is onderaan deze pagina.

Markus techniek is aangesloten bij.

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, verlichting, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.