Betalen

Betalen bij Markus Techniek

Betalen per Pin
Als ten tijde van bezoek en op moment van afronding werkzaamheden al bekend is wat de kosten zijn kan er ter plekke betaald worden per PIN, veilig en vertrouwd. Dit kan bij ons tevens contactloos.

Dit zijn de populairste betaalmethoden, kaarten en mobile portemonnees waarmee u bij ons kan betalen. Wij accepteren alle bekende betaalkaarten Als Mastercard, Maestro, VISA en American Express. Uiteraard òòk contactloos of via Apple Pay en Android Pay.

Betaalmethoden pin

Betalen met Tikkie / iDEAL
Makkelijk betalen door te klikken op de betaallink die in onze email met uw factuur toegezonden wordt of scan de QR-code op de factuur. Daarmee kunt u eenvoudig online betalen via uw eigen vertrouwde betaalomgeving.

Bankoverschrijving
Het factuurbedrag eenvoudig overmaken zoals u dit gewend bent in uw eigen betaalomgeving door vermelding van factuurbedrag en betalingskenmerk.

Papierloos werken

Markus Techniek probeert zoveel mogelijk papierloos te werken omwille van natuur en milieu. Om deze reden sturen wij onze klanten de factuur digitaal per email. Dit werkt sneller en efficiënter.

Mocht het ontvangen van email, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk zijn dan kunnen wij als u dat wenst altijd nog een gedrukt exemplaar toe laten komen. Markus Techniek drukt zijn documenten af op 60 grams papier in plaats van het gebruikelijke 80 grams. Dit geeft een papierbesparing van 25% en draagt bij aan een beter milieu.

Bij storing, voor inplannen van onderhoud of meer informatie.

Voor elektrotechnisch- loodgieters- en installatie-werkzaamheden, verwarming, ventilatie, verlichting, netwerkbekabeling en smart-living kunt u bij ons terecht. Veelal kunnen wij u al inplannen binnen twee weken! Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen ontvangen? Druk op de contactknop voor meer informatie.